Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 11.01.2021 16:54
Кількість переглядів: 804

Сьогодні, 11 січня, відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ, закладів дошкільної освіти і поліції охорони.

Фото без опису

У ході наради міський голова зосередив увагу на стані створення нових відділів і служб, забезпеченні роботи старостатів. Наразі триває реєстрація служби у справах дітей, після передачі приміщень районною радою буде визначено місце її розташування, вирішується питання матеріального і програмного забезпечення служби. Триває робота зі створення відділу освіти і відділу соціального захисту, реєстрації і планування їх роботи. Міський голова призначив куратором по роботі із закладами охорони здоров’я заступника міського голови Афанасіаді Д.М. та надав доручення з організації інформаційного висвітлення стану захворюваності у громаді.

 

З метою введення сучасного електронного документообігу в міській раді впроваджується програма АСКОД, яка служитиме для організації та контролю документообігу всередині й за межами міської ради.

 

У ході наради були надані доручення з: організації роботи ЦНАПу та соціальних працівників; виготовлення електронних ключів для старост; активізації розгляду питань зі знесення та санітарної обрізки дерев; підготовки завдань з розробки проекту меж міста; запровадження обліку земель територіальної громади та реєстру містобудівної документації; придбання нової системи голосування; організації конкурсів з автоперевезень.

 

Питання передачі майна громаді та ряд проектів з реєстрації установ розглядатимуться на позачерговій сесії, яку заплановано на 13 січня. Проведення чергової сесії міської ради заплановано на 28 січня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора