Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Житло для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

Дата: 11.01.2021 13:43
Кількість переглядів: 356

З листопада 2020 року у міській раді почала роботу комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб

та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради.

Фото без опису

Наразі на обліку міської ради перебуває 4 родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході УкраїниЗ метою забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб рішенням міської ради від 18 грудня 2020 року № 66 «Про придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» придбано трикімнатну квартиру у м. Скадоаську за рахунок відповідної субвенції з держаного бюджету в розмірі 378 тис. грн. та коштів міського бюджету в розмірі 181.2 тис. грн. Відповідну квартиру буде передано на баланс КП “Водне господарство”.

 

Надалі комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради встановить пріоритетність надання тимчасового житла за бальною системою оцінювання потреб у житлі  родин, які перебувають на обліку міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора