Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо на навчальний курс з підготовки фахівців туристичного супроводу «Туристичний гід»

Дата: 23.12.2020 12:07
Кількість переглядів: 302

Ви давно мріяли змінити власне життя, спробувати себе у новій професії, реалізувати забуті мрії та почати розвивати приховані таланти?

Фото без опису

Ви вмієте спілкуватися з людьми, швидко захоплюєте слухачів своїми цікавими розповідями, любите Херсон, нашу неймовірну область й мрієте ділитися цією любов’ю з гостями нашого краю, дарувати позитивні емоції та враження? Спробуйте освоїти захоплюючу професію гіда-екскурсовода. Якщо ви вже маєте досвід роботи гідом-екскурсоводом та прагнете підвищити свій кваліфікаційний рівень, ця можливість також для вас!

 

Управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації спільно із Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ) мають наміри у лютому 2021 року забезпечити організацію навчання та підвищення кваліфікації «Туристичний гід Херсонської області».

 

Курс розроблено досвідченими фахівцями туристичної справи — гідами-практиками, сертифікованими методистами та тренерами за вимогою ДСТУ EN 15565:2016 «Туристичні послуги. Вимоги до професійної підготовки та кваліфікаційних програм для гідів», розрахований для тих, хто хоче опанувати професію туристичного гіда та відчуває силу і наснагу до цього, або бажає підвищити кваліфікацію, розширити свої знання, вміння та навички. Детальна інформація на сайті управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації (детальна інформація).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора