Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з 90-річчям!

Дата: 17.12.2020 18:01
Кількість переглядів: 301

Сьогодні чарівний ювілей відзначає Іванова Людмила Петрівна, учасник війни, активіст ради ветеранів, ветеран освітянської справи. З ювілеєм від дня народження її привітали секретар виконавчого комітету Лілія Козел і заступник голови ради ветеранів Галина Якубчук.

 

Людмила Петрівна має активну життєву позицію й роки лише прикрашають щедру ниву її добрих справ, як вчитель має 14 випусків школярів, плідно працювала у школі й після виходу на заслужений відпочинок. У раді ветеранів очолює комісію по роботі з молоддю і разом з цим має величезну силу до життя. Її двір відзначено як «Кращий зі зразкового порядку», й сьогодні море квітів прикрашають клумби подвір’я та прилеглу територію.

 

Честь і хвала  Вам від міської громади, шановна  Людмило Петрівно! Бажаємо, щоб здоров'я, благополуччя та успіх завжди оточували Вас, щоб життя було сповнене звичайним і таким важливим жіночим щастям - любов'ю, взаєморозумінням і турботою, які підтримують тепло родинного вогнища.   Добра Вам, щастя і достатку, завжди гарного настрою та невичерпної енергії на все щасливе довголіття! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора