Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває передплатна кампанія періодичних друкованих видань на 2021 рік

Дата: 15.12.2020 17:02
Кількість переглядів: 392

АТ «Укрпошта» протягом багатьох років надає послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань України за передплатою.

 

Наразі триває передплатна кампанія на 2021 рік, яка триватиме на І півріччя наступного року:

-    на видання України - до 16 грудня 2020 року,

-    на видання зарубіжних країн -  до 03 грудня 2020 року,

-    на обласні та районні видання -  до 24 грудня 2020 року.   

 

Під час передплатної кампанії на 2021 рік АТ «Укрпошта» організовує низку заходів та запрошує всіх взяти активну участь в них, зокрема:

1. Акція «Декада передплати». Оформити передплату на видання за акційною (зі знижкою) ціною можливо протягом десяти днів під час передплатної кампанії.

2. Всеукраїнська акція з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!». Акція має на меті привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати періодичні друковані видання дитячої та юнацької тематики.

 

Просимо Вас проявити, туброту про знедолених дітей, простягнути свою руку допомоги та порадувати діток-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, яким найважче передплатити хоча б одне дитяче видання для будь-якого закладу Херсонської області.

 

Долучитися до акції можливо, звернувшись в сектор з передплати та газетного роздрібу за тел.: 050 500 49 09, (0552) 49-43-54.

 

Під час передплатної кампанії пропонуємо оформити передплату своїм батькам і виявити у такий спосіб увагу та турботу до своїх близьких людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора