Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 14.12.2020 16:39
Кількість переглядів: 399

Сьогодні, 14 грудня, відбулась оперативна нарада під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю.  в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради і підприємств ЖКГ.

 

У ході наради обговорювались питання проведення позачергової сесії міської ради, створення відділів соціального захисту та освіти, переформатування відділу надання адміністративних послуг та проведення роботи з встановлення права власності Скадовської міської ради. Детальніше про відповідні напрямки.

 

Позачергова сесія міської ради має відбутися 15-16 грудня, де розглядатиметься ряд кадрових призначень, питання з надання старостам права підпису та ін. Щодо формування відділів соціального захисту та освіти, на офіційному  сайті міської ради буде відкрито ряд вакансій та оголошено конкурс на зайняття відповідних посад. Відділ надання  адміністративних послуг планується розширити до управління, його склад буде доповнено завдяки злиттю з ЦНАПом РДА та додано реєстраторів, які працюватимуть у складі старостату.

 

У ході наради міський голова надав доручення: підготувати проект бюджету Скадовської об’єднаної громади, який планується розглянути 23 грудня; підготувати листи по закладам району щодо визначення права засновника; підготувати довідку про стан розробки проекту з затвердження меж міста; дошкільним закладам підготувати договори з постачальниками природного газу та електроенергії на наступний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора