Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світлої пам’яті Олександра Васильовича Гавриша

Дата: 11.12.2020 09:04
Кількість переглядів: 691

15 грудня виповнюється рік, як після важкої хвороби, передчасно пішов з життя міський голова міста Скадовська (2006-2015 роки) Олександр Васильович Гавриш. Зупинилося серце скадовчанина, який усією душею любив рідне місто та багато років самовіддано працював задля блага його жителів. Міська громада втратила кращого  з громадських діячів, члена виконавчого комітету міської ради, видатного політика, справжню особистість і вірного сина Скадовська.

 

Чудові організаторські здібності, серйозне та відповідальне ставлення до роботи, яке змолоду проявляв Олександр Васильович обумовили його роботу в державних органах влади та місцевого самоврядування.

 

Як очільник міської громади Олександр Васильович вміло організував роботу депутатського корпусу міської ради, об’єднавши усіх депутатів в єдину партію скадовчан, що дозволило депутатському корпусу плідно працювати протягом двох скликань і зробити для рідного міста багато добрих справ.

 

Протягом десяти років депутатський корпус, виконавчий комітет, скадовчани спільно з Олександром Васильовичем працювали, утверджували в державі місцеве самоврядування, удосконалювали його законодавчу базу, покращували систему муніципального управління. Незважаючи на складнощі, та саме завдяки сприянню Олександра Васильовича, як міського голови, у місті було реалізовано такі успішні інвестиційні проекти, як будівництво аквапарку та дельфінарію, які за короткий час стали туристичними родзинками  Скадовська, також місті відкривалися нові групи у дитячих садочках, покращувалось обладнання в лікарні та поліклініці, ремонтувалися дороги, освітлювалися вулиці, збудовано Свято-Сергіївський храм, реконструйовано Скадовський краєзнавчий музей.

 

Сьогодні перед світлою  пам’яттю Олександра Васильовича Гавриша скадовчани низько схиляють голови за самовіддану і наполегливу  його роботу на благо територіальної громади міста, високий професіоналізм, чуйність і уміння творити добро. Олександр Васильович робив все можливе, щоб городянам жилося комфортніше, затишніше, зручніше, і за це йому велика подяка, світла шана та вічна пам’ять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора