Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась ІІ позачергова сесія Скадовської міської ради

Дата: 09.12.2020 17:09
Кількість переглядів: 594

08 грудня 2020 року  відбулось засідання ІІ позачергової сесії Скадовської міської ради VIІI скликання. На  порядок денний  сесії було винесено питання:

1. Про затвердження Положення про постійні комісії міської ради.

2. Про затвердження Регламенту Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області восьмого скликання.

3. Про внесення змін до рішення І сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 03.12.2020 № 4 “Про затвердження структури та граничної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів”.

4. Про затвердження Положення про старосту.

5. Про обрання на посаду секретаря міської ради.

6. Про затвердження на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

7. Про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

8. Про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

9. Про затвердження на посаду секретаря виконавчого комітету міської ради.

10. Про затвердження на посаду старости села Антонівка та селища Озерне Скадовської міської територіальної громади.

11. Про затвердження на посаду старости селищ Благодатне, Грушівка, Зелене, Петропавлівка та села Радісне Скадовської міської територіальної громади.

12. Про затвердження на посаду старости села Красне та селища Степне Скадовської міської територіальної громади.

13. Про затвердження на посаду старости сіл Олександрівка, Малоолександрівка Миколаівка та Хатки Скадовської міської територіальної громади.

14. Про затвердження на посаду старости села Приморське Скадовської міської територіальної громади.

15. Про затвердження на посаду старости селищ Таврія та Вишневе Скадовської міської територіальної громади.

16. Про затвердження на посаду старости села Тарасівка, Дарівка та Новоукраїнка Скадовської міської територіальної громади.

17. Про затвердження на посаду старости сіл Улянівка та Андріївка Скадовської міської територіальної громади.

18. Про затвердження на посаду старости сіл Шевченко, Мала Андронівка, Петрівка Скадовської міської територіальної громади.

19. Про затвердження на посаду старости сіл Широке, Вели?ка Андронівка, Гостроподолянське Скадовської міської територіальної громади.

20. Про утворення виконавчого комітету Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області VIII скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.

21. Про реорганізацію юридичної особи - Антонівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

22. Про реорганізацію юридичної особи - Благодатненської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

23. Про реорганізацію юридичної особи - Красненської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

24. Про реорганізацію юридичної особи - Олександрівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

25. Про реорганізацію юридичної особи - Приморської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

26. Про реорганізацію юридичної особи - Таврійської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

27. Про реорганізацію юридичної особи - Тарасівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

28. Про реорганізацію юридичної особи - Улянівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

29. Про реорганізацію юридичної особи - Шевченківської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

30. Про реорганізацію юридичної особи - Широківської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

31. Про реорганізацію юридичної особи - виконавчого комітету Антонівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - виконавчого комітету Скадовської міської ради.

32. Про реорганізацію юридичної особи - виконавчого комітету Красненської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - виконавчого комітету Скадовської міської ради.

33. Про реорганізацію юридичної особи - виконавчого комітету Улянівської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - виконавчого комітету Скадовської міської ради.

34. Про реорганізацію юридичної особи - виконавчого комітету Широківської сільської ради Скадовського району Херсонської області шляхом її приєднання до юридичної особи - виконавчого комітету Скадовської міської ради.

35. Про зміну скороченого найменування Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

36. Про зміну до найменування виконавчого комітету Скадовської міської ради.

37. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування міському голові.

38. Про умови оплати праці міського голови.

39. Про затвердження Плану діяльності Скадовської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

40. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у місті Скадовську.

41. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

42. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу у м. Скадовську.

43. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

44. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу у м. Скадовську, та внесення змін в рішення сесії міської ради.

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у місті Скадовську.

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у місті Скадовську та передача її у власність.

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність.

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передача земельної ділянки у спільну сумісну власність.

50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у місті Скадовську та передача її у власність.

51. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

52. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

53. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у власність.

54. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) для здійснення підприємницької діяльності.

55. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року № 1120 “Про затвердження “Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік”.

56. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року № 1121 “Про міський бюджет м. Скадовська на 2020 рік”.

 

У ході сесії депутати міської ради затвердили з доповненнями Положення про постійні комісії міської ради, Регламент Скадовської міської ради восьмого скликання, зміни  до структури та граничної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів,   Положення про старосту. У ході голосування депутати не підтримали проекти про затвердження заступників міського голови. Проекти про секретаря міської ради та секретаря виконавчого комітету міської ради було знято з порядку денного.

 

 

На сесії було затверджено старост сіл об’єднаної громади. На посаду старости села Антонівка та селища Озерне Скадовської міської територіальної громади призначено Євдокімову Оксану Леонідівну. На посаду старости села Красне та селища Степне  - Власенка Сергія Михайловича, на посаду старости села Приморське призначено Торака Юрія Васильовича, старостою села Тарасівка, Дарівка та Новоукраїнка є Тимощук Зоя Михайлівна. На посаду старости сіл Улянівка та Андріївка Скадовської міської територіальної громади призначено Нечай Ольгу Анатоліївну, на посаду старости сіл Шевченко, Мала Андронівка, Петрівка призначено Житченка Андрія Володимировича,  старостою сіл Широке, Вели?ка Андронівка, Гостроподолянське затверджено Куліша Ігоря Сергійовича.

 

На посаду старости селищ Таврія та Вишневе Скадовської міської територіальної громади було запропоновано Цілинко Юлію Ростиславівну, у ході головування її кандидатуру не було підтримано. Депутати підтримали кандидатуру Галянтової Тетяни Степанівна старостою відповідних сіл.

 

Не підтримали на сесії кандидатуру Яворської Алли Петрівни старостою селищ Благодатне, Грушівка, Зелене, Петропавлівка та села Радісне та кандидатуру на посаду старости сіл Олександрівка, Малоолександрівка Миколаівка та Хатки Скадовської міської територіальної громади Ліфінцева Федора Олександровича.

 

У ході сесії затверджено ряд питань з реорганізації селищних рад шляхом їх приєднання до виконавчого комітету Скадовської міської ради та ряд поточних земельних проектів. Детальніше у відеозаписі сесії: https://www.youtube.com/watch?v=klDA6lvDO2w.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора