Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні питання сьогодення

Дата: 07.12.2020 16:46
Кількість переглядів: 392

Сьогодні, 07 грудня, відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ, закладів дошкільної освіти і поліції охорони.

 

У ході наради обговорювались питання готовності комунальних служб та дошкільних закладів міста до роботи у зимовий час, проведення сесії міської ради та організації новорічних святкувань. Детальніше про відповідні напрямки.

 

Керівники комунальних служб у ході наради доповіли про наявність піску і солі для посипання доріг й пішохідних доріжок, готовності житлового сектору, проведення ремонту РУМу для розкидування піску. Наразі є потреба у придбанні навісних лопат на трактори для розгортання снігу, міський голова наголосив на необхідності розглянути їх придбання на найближчій сесії.

 

У ході наради обговорювались питання зміни структури дошкільних закладів міста. Заплановано проведення позачергової сесії міської ради на 8 грудня, її порядок денний нараховує більше 50 проектів, серед яких  питання призначення старост та ряд кадрових питань.

 

Головна ялинка міста має запалити свої вогні 19 грудня, її відкриття планується у день Святого Миколая.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора