Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голодомор: нищення ідентичності

Дата: 30.11.2020 15:07
Кількість переглядів: 251

28 листопада 2020 року на центральній площі міста Скадовський районний будинок культури разом зі Скадовською ЦБС презентував інформаційну виставку «Голодомор: нищення ідентичності», створеної Національним музеєм Голодомору-геноциду» у співпраці з багатьма музеями та архівними установам України.

 

Виставка експонувалась за кордоном, у багатьох музеях та військових частинах нашої країни, головному залізничному вокзалі столиці, та навіть у київському метрополітені...

 

У рамках відкриття виставки присутні долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції «Запали свічку пам‘яті». Олег Лиховид, місцевий краєзнавець, розповів про роки голодомору у нашому краю...

 

Коли стемніло, дивились відеорозповіді очевидців голодомору, записаних цьогоріч командою музею разом із ГО «Ukraїner» у рамках проєкту «Голодомор: мозаїка історії», за підтримки Українського культурного фонду.

 

Усі бажаючі скадовчани мають можливість познайомитись з виставкою — вона знаходиться в фойє Скадовського районного будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора