Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цікава осінь у дитячих садочках міста

Дата: 10.11.2020 16:25
Кількість переглядів: 1059

«Шануймо рідну мову!», під таким гаслом пройшло свято в групі «Метелики» у яслах-садку комбінованого типу «Чебурашка» (вихователі Карплюк В.В., Діденко С.М., музичний керівник Ходжаєва Ю.П.).

 

Маленькі українці декламували вірші про мову, співали пісні про Україну, брали участь у забавах, іграх, танцювали, ділилися один з одним потішками й забавлянками. В нагороду отримали гарний настрій, море позитиву та впевненість в тому, що наша мова багата, велична, мелодійна, щира, як і душа українського народу, а її зміцнення та розвиток - почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України.

 

Цікаво, жваво і нестандартно відбулася сьогодні, 10 листопада, «Овочева вечірка» в старшій групі «Морячки» ясел-садка №5 «Червона Шапочка» (вихователі Людмила Власенко, Яна Дудченко, керівник музичний Ірина Горбатенко). Педагоги організували цікаве осіннє свято, на яке завітала пані Осінь (вихователь Тетяна Мусатова) та принесла щедрі дарунки, ігри і пісні, а діти дивували друзів своїми знаннями, декламували вірші про красу й багатство пори року. Вечірка була цікавою та невимушеною, а діти отримали величезне задоволення від дійства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора