Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо Балана Андрія Івановича!

Дата: 10.11.2020 14:46
Кількість переглядів: 1061

Шановний Андрію Івановичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!

 

Упродовж багатьох років плідної професійної діяльності Ви незмінно залишаєтесь взірцем офіцера з життєвою позицією громадянина і патріота, який з честю виконує найвідповідальніші завдання. Ваш колектив однодумців щодня працює злагоджено під вашим мудрим керівництвом, з гідністю виконуючи поставлені задачі. Для міської громади важливими є Ваші досвід і поради, знання та наміри, саме тому Вас обрано членом виконавчого комітету міської ради.

 

Найщиріша подяка  Вам  за плідну працю,  наснагу в справах, повагу до людей, відкритість Вашої душі! Ви ніколи не шукали легких шляхів, вкладаючи душу в справу за яку беретесь. Нехай життя  буде  щедрим  для  Вас  на цікаві плани, принесе  із  собою смак  нових  перемог,  енергію  для досягнення поставлених цілей. Бажаємо міцного богатирського здоров’я,  міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі роки.

 

Щастя Вам, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а непроста робота приносить тільки задоволення і перемоги.

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора