Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2020 14:58
Кількість переглядів: 1182

Сьогодні професійне свято відзначають Скадовські культармійці. З Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, шановні!

 

Скадовський край завжди славився багатством культурного життя, потужною спадщиною та чарівними юними талантами. Жодне зерня не виросте без плодючого ґрунту, тож уклін за невтомну працю вчителям, які ростять прекрасне в наших дітях, збагачують душу вічними цінностями.

 

Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. У їх руках наші найкращі згадки про визначні події у житті міста, веселі і сумні, й завжди виконані на високому професійному рівні.

 

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує культуру громади, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

 

Глибока подяка всім працівникам культури та аматорам народного мистецтва за самовіддану, подвижницьку працю. Творчих здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій важливій справі на благо духовного збагачення нашого краю.

 

З нагоди професійного свята грамотами міського голови нагороджені за високий професійний рівень, ініціативність і відповідальність, значний особистий внесок у розвиток  культури і мистецтва Скадовської міської громади:

 

Бугаєнко Олександр Васильович,  соліст-вокаліст комунального закладу «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка»;

 

Воробйов Олексій Валерійович,  технічний працівник комунального закладу  «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка»;

 

Калініченко Марина Василівна,  солістка-вокалістка комунального закладу  «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка»;

 

Краснова Лариса Михайлівна,  провідний бухгалтер комунального закладу  «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка»;

 

Ходос Дар’я Юріївна,  солістка-вокалістка комунального закладу  «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора