Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Гарбуза, або Хелловін по-українськи

Дата: 26.10.2020 15:48
Кількість переглядів: 2791

У зв’язку із обмеженнями на проведення масштабних масових заходів Херсонський обласний Центр народної творчості пропонує проведення обласного культурно-мистецького проєкту «Свято Гарбуза, або Хелловін по-українськи» в Інтернет-форматі.


До участі запрошуються театральні, вокальні, хореографічні колективи та окремі виконавці з тематичними гумористичними мініатюрами, танцями, піснями-переробками та іншими номерами, які відповідають тематиці свята.


А також всі бажаючі можуть продемонструвати свій креатив у створенні цікавого і яскравого костюмованого образу, вирізанні з гарбуза, створенні інсталяцій та арт-об’єктів в жанрі «Пугало городнє» та інш., фантазія не обмежується.


Фото та відео матеріали надсилайте до 30 жовтня на електронну адресу Центру ocntkherson@ukr.net із зазначенням авторів робіт, назви колективів, ПІБ керівників, місця проживання.


Всі матеріали будуть опубліковані у групі ОЦНТ «Свято Гарбуза» на Faсebook: https://www.facebook.com/groups/1021959951604886/.


Хід та підсумки Інтернет-проєкту «Свято Гарбуза, або Хелловін по-українські!» буде висвітлюватись на сайті ОЦНТ, засобах масової інформації та Інтернет-ресурсах.
Координатор проєкту Євгенія Коваль – 050-677-33-02



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора