Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 22.10.2020 16:44
Кількість переглядів: 3367

16 жовтня відбулось чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної адміністрації.

 

У ході наради обговорювався стан епідемічної ситуації в області. Статистичні показники свідчать про значне поширення COVID-19 в області, базовий показник (40 випадків на 100 тис. населення) перевищено у місті Херсоні, Новій Каховці, Голій Пристані, Білозерському, Новотроїцькому, Нововоронцовському, Олешківському, Іванівському, Високопільському, Великолепетиському, Великоолександрівському, Чаплинському, Каланчацькому районах, на території яких можуть бути вжиті додаткові протиепідемічні заходи.

 

Карантин на території Херсонської області  продовжено до 31 грудня 2020 року на виконання пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956).

 

Закладам загальної середньої освіти рекомендовано встановити з 15 до 30 жовтня 2020 року канікули, у наступний період – можливий перехід на дистанційне і змішане навчання з урахуванням епідемічної ситуації, а закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти перейти з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року на дистанційну форму навчання з рекомендованим виїздом студентів із гуртожитків.

 

На територіях районів та міст області, що не увійшли до «жовтого» та «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки, з 19 жовтня 2020 року введено ряд заборон. Про це детальніше у змісті протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: ЗМІСТ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора