Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо депутата Скадовської міської ради Кулиду Сергія Івановича!

Дата: 21.10.2020 11:22
Кількість переглядів: 3417

Шановний Сергію Івановичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!

 

Успіх в усіх починаннях щедро винагороджує Вас, бо Ваші слова не розходяться зі справами. Як керівнику-новатору, Вам до снаги високі цілі, які невпинно досягаєте, постійно рухаючись у руслі нових напрацювань та інноваційних технологій. 

Фото без опису

Притаманні Вам риси лідера - далекозорість, ерудиція, висока професійна майстерність, організаторські здібності у тісному поєднанні з широтою душі й людяністю, дозволяють впевнено розвиватися злагодженому і згуртованому колективу під Вашим керівництвом. Поряд з Вами добре працювати всім - молодим спеціалістам, переймаючи Ваш досвід та вміння, і досвідченим майстрам, які віддано працюють з впевненістю у завтрашньому дні.

 

Притаманні Вам професіоналізм та цілеспрямованість помножені на щиру відданість до нашої спільної справи, на велике бажання робити людям добро, стали запорукою Вашої депутатської діяльності. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться.

 

Прийміть щиросердечні вітання і побажання долі, щедрої на міцне здоров’я. Хай кожен день дарує Вам любов та радість Ваших рідних. Натхнення Вам та нових досягнень. Нехай особисті та професійні мрії здійсняться й перевершать Ваші сподівання,  а гармонія та добробут вічно панують у Вашому домі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора