Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З вітанням до міста-партнера Золочева

Дата: 30.05.2019 16:43
Кількість переглядів: 484

Нещодавно делегація Скадовської міської ради на чолі з секретарем міської ради Олегом Сокольчуком  повернулась з міста Золочева. 26 травня громада міста-партнера відзначала 596 річницю народження.

Фото без опису

День міста для золочів’ян - визначне свято, тож неділя видалась багатою на події. Рідному місту численні перемоги присвятили спортсмени. Цього ж дня відбулись караоке, виступ військового оркестру, концертна програма за учасі відомих українських артистів, конкурс «Королева Золочивщини 2019», святкова дискотека та ін.

День народження міста є підсумком роботи громади за рік, про події та надбання містян розповів міський голова Ігор Гриньків (https://zlmr.gov.ua/index.php/2018-02-24-17-05-05/243-ridne-misto-slavytsya-lyudmy). Головним ресурсом громади він вважає людей, для них і разом з ними розбудовується Золочів, разом створюються  мрії та втілюються  у життя, зміцнюються зв’язки з містами і країнами, будуються нові дружні стосунки й співпраця задля справдження ідей миру, процвітання і розвитку громад .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора