Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги власників маломірних моторних суден! 13 вересня «Джаригацький заплив»

Дата: 11.09.2020 15:42
Кількість переглядів: 5771

12-13 вересня за ініціативи громадськоі організаціі «Юнаитед Етлетс» в акваторіі Джаригацькоі затоки поблизу м. Скадовськ відбудеться масовии спортивнии захід «Джаригацький заплив», у якому візьмуть участь близько 200 спортсменів. 

 

Під час проведення заходу: буде здійснюватись патрулювання маршруту катерами водної поліції (Управління авіації та поліції на воді), ДСНС; вздовж маршруту для спостереження буде розміщено приватні катери; маршрут запливу від місця старту до фінішу, кожні 500 метрів буде розмічено маркувальному буями червоного та помаранчевого кольору; кожен пловець буде забезпечений індивідуальним буйом безпеки: жовтого, помаранчевого чи рожевого кольорів. Маршрут запливу з бухти «Глибока» до міського пляжу (набережна - вул. Сергіївська). Старт 13.09.2020 р. о 09.00 год., фініш о 14.00 год.    

 

Звертаємось з проханням з 09:00 до 14:00 год. 13.09.2020 р.: припинити використання маломірних плавзасобів, окрім тих, що задіяні в проведенні заходу, на ділянці проведення заходу в акваторіі Джарилгацькоі затоки від Скадовського міського пляжу; передати інформацію всім судам та власникам маломірних моторних суден; не перетинати маршрут руху плавців.  Звертаємо увагу, що прокладений маршрут не створює перешкод для відправлення та руху плавзасобів від причалів 383 (причал “Любительський”) та від яхт-клубу «Марина» до бухти «Глибока» та «Маяку». Заздалегідь вдячні за співпрацю у справі продовження курортного сезону м. Скадовськ. Детальні маршрутів запливу у фото матеріалах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора