Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський конкурс юних скрипалів "Натхнення"

Дата: 07.09.2020 15:55
Кількість переглядів: 4684

06 вересня в залі Скадовської дитячої школи мистецтв відбувся заключний тур 4 Всеукраїнського конкурсу юних скрипалів "Натхнення" - авторський проєкт Народного артиста України, скрипаля, диригента, композитора Олександра Гоноболіна.

 

Переможці другого онлайн-туру конкурсу грали з Херсонським камерним оркестром концерти Маестро, який сам стояв за диригентським пультом. До кагорти лауреатів конкурсу увійшли  шестеро учнів Скадовської школи мистецтв - Анна Сокольчук (1 премія), Катерина Клепець, Євген Картелюк, Поліна Саврадим (2 премія), Тимофій Заєць, Вероніка Маркобок (3 премія). Учасники конкурсу Марія Шкода і Мамлокад Мустафаєва отримали дипломи конкурсу. Також лауреатом І премії став ансамбль Скадовської школи "Тутті", в якому беруть участь всі учні скрипічного класу. Гран-прі конкурсу відправилось до міста Одеси. 

 

Яскраве свято музики видалось у Скадовську. Родзинкою конкурсу був виступ лауреата Міжнародних конкурсів, студента Київської музичної академії Даніїла Гоноболіна. Приємною згадкою про цей день стали подарунки від Скадовської міської ради всім учасникам конкурсу.

 

За чудову нагоду зібрати юні музичні таланти, створення умов для їх творчого зросту Скадовська дитяча школа мистецтв дякує Олександру Гоноболіну за прекрасну музику, організацію і натхнення, Скадовській міській раді, обласному фонду громади Херсона "Захист" та особисто Голові фонду Ларисі Польській, всім спонсорам і меценатам, батькам, викладачам. Щира подяка викладачу школи та Херсонського музичного училища Олександру Жовніренку та концертмейстеру Інзі Шульзі за підготовку лауреатів і дипломантів-скадовчан.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора