Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження Смирнову Галину Олександрівну!

Дата: 07.09.2020 15:52
Кількість переглядів: 4689

Зі щирою повагою, від імені громади міста Скадовська, прийміть вітання з нагоди Дня народження!

 

У цей сонячний і теплий день на Вашу честь звучать щирі вітання. Ваше багатство вимірюється талановитими учнями, їх добрими життєвими здобутками, перемогами та визнанням. Ваше кредо - професіоналізмом, цілеспрямованість, відповідальність й енергійність вирізняє як авторитетного керівника та впевнено слугує громаді міста Скадовська. І цього дня вдячність та шана від скадовчан є тим дорогоцінним скарбом й самою вищою оцінкою Ваших особистих чеснот, якостей керівника та професіонала своєї справи.

 

Широкий Ваш життєвий путь - відповідальний,  чесний, сповнений труднощів і перемог, багатий на події та добрих людей. Завдяки наполегливості й постійному руху вперед Ви досягли успіху на керівних посадах, зробивши безліч неоціненних справ на благо розвитку громади міста, району та області.


Галино Олександрівно! Прийміть слова вдячності й глибокої поваги за подвижницьку працю, високу професійну майстерність та життєву мудрість. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я й достаток, а прихильність фортуни стане запорукою здійснення  всіх Ваших задумів і мрій.

 

Щиросердечно бажаємо, щоб здоров'я, благополуччя та успіх завжди оточували Вас, а життя було сповнене звичайним і таким важливим жіночим щастям - любов'ю, взаєморозумінням і турботою, які підтримують тепло родинного вогнища. Хай завжди збуваються найсміливіші мрії.  Натхнення Вам та професійних досягнень. Хай мир, добро, злагода і добробут завжди панують у Вашій оселі! 

 

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора