Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Заспівай, моя родино!»

Дата: 14.08.2020 15:02
Кількість переглядів: 683

Літо пролетіло наче мить… І ось, гарно відпочивши, з новими ідеями, гарними емоціями та нескінченним зарядом енергії ввечері 13 серпня 2020 року на фестивальній площі міста, культпрацівники Скадовського районного будинку культури подарували відпочиваючим, гостям та мешканцям міста концерт кращих творчих колективів і гарний настрій.

 

 Вся концертна програма «Заспівай, моя родино!» з 17-ти художніх номерів супроводжувалась бурхливими оплесками, щирими посмішками та підспівування улюблених пісень.

 

В концерті було все, і вокальні ансамблі: народний вокальний ансамбль «Лебідка» (кер. Валентина Долгополова), вокальний ансамбль «Берегиня» (кер. Римма Стебловська), народний ансамбль народної пісні «Радість» (кер. Любов Фабрикова), учасники клубу авторської пісні «Капітан» Віталій Посполіта та Юрій Колядюк, і пісні солістів-вокалістів народної вокальної естрадної студії  «Всі разом» (кер. Юрій Луканов),  вокальної студії (кер. Юрій Саранча), Олексій Бєлоус та Анатолій Токарчук.

 

Професійне виконання танців народного хореографічного колективу «Провінційний балет» (кер. Заслужений працівник культури України Наталія Шептухіна), майстерна гра квартету саксофоністів (кер. Заслужений діяч мистецтв України Анатолій Шумейко) та ансамблю духових інструментів (кер. Валерій Білошапко) – не залишили нікого байдужим до мистецтва.

 

Увесь час зі сцени йшло тепло, добро, щирість людей, які виступали. Лунали не тільки народні, але й сучасні українські пісні. В кожну пісню, в кожний номер учасники вкладали свою душу, доносили до відпочиваючих і передавали їм свою любов.

 

Святковий концерт «пройшов» на одному диханні: все продумано, підібрано і сплановано на високому професійному рівні. В цьому велика заслуга режисерів концерту Ірини Безтравної та Алли Чуп’як. Директор закладу та директор концерту, його ініціатор, ідейний натхненник, головний організатор – Заслужений працівник культури України Анатолій Волошин.

 

Відпочивайте душею і тілом! Отримуйте незабутні враження від гарного, привітного, затишного міста Скадовськ! Дихайте цілющим повітрям і обов’язково завітайте до нас і ще раз!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора