Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання з аматорського плавання “Скадовськ – острів Джарилгач”

Дата: 10.08.2020 17:32
Кількість переглядів: 400

Розпорядженням міського голови від 25.06.2020 р. № 84-р затверджено порядок проведення ІІ міських змагань з аматорського плавання Скадовськ – острів Джарилгач. 6 серпня відбулась організаційна нарада робочої групи з проведення змагань під головуванням заступника міського голови А.А. Казберука. У її роботі брали участь керівники  і представники Скадовського  районного  сектору Головного управління ДСНС України у Херсонській області, відділу прикордонної служби «Скадовськ», громадської організації «Добровільне товариство судноводіїв-любителів маломірних суден «Джарилгач пр. № 383», фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», засновник готелю «Затишний».

 

У ході наради обговорювались питання ведення реєстрації учасників, яка відкрита з 01 по 20 серпня 2020 року включно, проведення загальних зборів учасників змагань, що заплановано на 21 серпня з 10:00 до 12:00 год. в залі засідань Скадовської міської ради. До супроводу учасників запливу планується залучити плавзасоби 19-ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Херсонській області, відділу прикордонної служби «Скадовськ», громадській організації «Добровільне товариство судноводіїв-любителів маломірних суден «Джарилгач пр. № 383». Вдруге співорганізатором міських змагань виступає промислово-технічна компанія «Агромат», яка піклується про засоби для плавання та активно залучає до змагань працівників компанії.

 

На порядку денному змагання розглядались питання залучення медичного супроводу, розміщення буїв по ходу маршруту, організація зустрічі та нагородження учасників міських змагань Скадовськ – острів Джарилгач.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора