Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Курси ПК для пенсіонерів

Дата: 05.08.2020 15:49
Кількість переглядів: 576

У теперішній час показником освіченості людини є володіння комп'ютером. У сучасному просторі життя людини оточують різні електронні гаджети й програми,  покликані спростити численні платежі та перерахунки. Але не для всіх новітні технології є простими і доступними. Для людей пенсійного віку навчатися комп'ютерному мистецтву буває досить складно.

 

Вирішити відповідне питання допомагають фахівці Скадовської централізованої бібліотечної системи. З ініціативою про проведення комп'ютерних курсів для пенсіонерів звернулись до бібліотеки активісти Скадовської ради ветеранів. Її працівники дали можливість вчитися на техніці читального залу бібліотеки, викладати курси допомагає активіст ГО «Молоді ініціативні» Артем Костюченко.

 

04 серпня відбулось перше заняття, його популярність зацікавила із запланованих 10 учасників 17 шанувальників навчання. У колі ровесників присутнім було зручно вчитися, де зберігався спокійний темп роботи, щоб кожен учасник групи встиг засвоїти отриманий матеріал. У подальшому буде проведено розподіл групи за рівнем початкових знань.

 

Життя людей на відпочинку має бути цікавим, тому міська бібліотека постійно проводить акції, тематичні вечори, конкурси. Але крім того надходять пропозиції з організації курсів української та іноземних мов, гуртків з хореографії та ін. Тож триває робота з пошуку волонтерів, які б наважились зробити життя інших цікавим.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора