Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ремонтні роботи у яслах-садку «Червона шапочка»

Дата: 29.07.2020 17:31
Кількість переглядів: 444

З 16 липня по 31 серпня встановлено перерву в навчально-виховному процесі  закладу  дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Червона  шапочка» Скадовської  міської  ради, згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік, затверджених рішенням сесії міської ради від 24.12.2019 № 1120.

У садочку наразі триває час ремонтів. Найбільший на площею дошкільний заклад у місті  потребує оновлення системи опалення. Протягом року виникали проблеми з дотриманням рівномірного температурного режиму в групових приміщеннях. На даний час ведеться ремонт опалювальної мережі, нещодавно було замінено котел. Його придбання і роботи з встановлення у сумі склали близько 100 тис. грн.

Після завершення навчального року в ЗДО «Червона  шапочка» розпочато ремонт спортивного залу. Коштом міського бюджету придбано новий лінолеум для підлоги залу. Разом з батьківським комітетом працівники садочку тут вирішили поклеїти шпалери та декоративні плити на стелі.

Також проводяться роботи із заміни шпалер у холі садочку. У групі «Бджілка» триває заміна сантехніки, оновлюються труби водогону й каналізації, облаштовуються нові унітази та перегородки у санітарній кімнаті. Проводиться оздоблення вуличних ігрових майданчиків.

Поряд з цим, проведено вимірювання опору розтікання на основних заземлювачах та заземленнях магістралей і устаткування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора