Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тимчасові перерви у міських садках - час для ремонту

Дата: 28.07.2020 15:47
Кількість переглядів: 295

З 16 липня по 31 серпня встановлено перерву в навчально-виховному процесі закладів  дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Дзвіночок», № 5 «Червона  шапочка» та  № 7 «Казка» Скадовської  міської  ради згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік, затвердженої рішенням сесії міської ради від 24.12.2019 № 1120.

Час перерви у навчально-виховному процесі в міських яслах-садочках використовується продуктивно для проведення ряду господарських робіт. Так, сьогодні у ЗДО № 7 «Казка» вже проведено ремонтні й оздоблювальні роботи у пральні. Спільними зусиллями трудового колективу садочку й активістами батьківського комітету визначено обсяги нагальних робіт у групових приміщеннях. Наразі ведуться ремонтні роботи у коридорах фойє, замінюються шпалери та відновлюється оздоблення панелей, переглядається стан електромережі.

Відповідні підготовчі роботи до навчального року проводяться у яслах-садку №3 «Дзвіночок». Наразі у складських приміщеннях проводиться побілка стін, для працівників кухні час провести генеральне прибирання та чищення посуду від нагару. У групових приміщеннях оформлюються стіни для нових творчих панно, проводиться оздоблення панелей та заміна шпалер. Ремонтні роботи ведуться й у ЗДО № 5 «Червона  шапочка», про їх перебіг у наступному матеріалі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора