Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне на апаратній нараді

Дата: 28.07.2020 10:24
Кількість переглядів: 298

27 липня відбулась оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ та поліції охорони.

Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях ведення оздоровчого сезону, стані міських доріг і благоустрою міста, наповненню міського бюджету. Детальніше про відповідні напрямки.

На контролі питання стану виконання міських програм, дано доручення з реалізації першочергових завдань з реконструкції міських доріг і тротуарів, прокладанню мережі водогону до земельних ділянок учасників АТО. З питань благоустрою наразі на контролі: санітарний стан вулиць міста, їх обстеження та звітування постійно проводять працівники відділу архітектури, містобудування та земельних відносин виконкому; вечірнє чергування керівників структурних підрозділів виконкому міської ради на міській набережній щодо стану виконання протиепідемічних заходів та Правил благоустрою міста.

Актуальним нині є питання сплати міських податків і зборів. У ході наради секретар міської ради дав доручення детально вивчити інформацію про стан сплати туристичного збору та провести роз’яснювальну роботу з його неплатниками. Відповідна робота буде проведена з орендарями землі комунальної власності та сплатою податку на землю й нерухомість. Поряд з цим Олег Миколайович визначив  необхідність звернутись до влади району щодо забезпечення дошкільних закладів міста засобами дезінфекції та визначенням порядку роботи дошкільних закладів міста з 01 вересня поточного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора