Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Що чекає громаду після об’єднання?

Дата: 14.07.2020 16:45
Кількість переглядів: 469

13 липня у залі засідань Скадовської міської ради відбулась зустріч представників Херсонського регіонального відділення АМУ на чолі з виконавчим директором Ларисою Оленковською з громадськість Скадовського району. Тема обговорення: «Що чекає громаду після об’єднання?». До дискусії долучились голови та представники сільських рад району, громадськість району і міста.

 

Під час спілкування йшлося про особливості підготовчого та перехідного періодів формування об’єднаних громад.  Завчасним має бути  забезпечення організаційних, кадрових питань, перспективи функціонування освітніх та медичних закладів, пошук додаткових джерел нарощування доходів місцевого бюджету.

 

Регіональні консультанти Херсонського відділення АМУ обговорювали особливості формування майбутнього спільного бюджету, старостинських округів з урахуванням комплексного розвитку усіх сіл, доцільності завчасного проведення інвентаризації майна, впорядкування земельних відносин.

 

Регіональні консультанти АМУ відповіли на численні запитання та запевнили, що об’єднані громади й у подальшому можуть розраховувати на методичну підтримку під час переходу до життя в новому статусі.

 

Відео запис зустрічі за посиланням https://youtu.be/WslTth_EtyE.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора