Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новітні рішення та рекомендації регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної адміністрації

Дата: 13.07.2020 16:29
Кількість переглядів: 299

Згідно протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної адміністрації від 07 липня 2020 року № 40   визначено ряд протиепідемічних  заходів та порядок ведення контролю виконання санітарно-епідемічних вимог суб’єктами господарювання.

 

Поряд з цим проводилось обговорення питання ліквідації наслідків пожежі у багатоповерховому житловому будинку в м. Нова Каховка. Рішенням регіональної комісії рекомендовано фахівцям районних підрозділів ГУ ДНС України в області спільно з керівниками ОСББ та керуючих компаній провести обстеження багатоквартирних будинків і визначити перспективні заходи з приведення їх до безпечного протипожежного стану. Також, згідно протоколу,  керівникам ОСББ та керуючим компаній багатоквартирних будинків рекомендовано провести роботу з оформлення страхування будинків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора