Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи щодо оцінки епідемічної ситуації в області

Дата: 07.07.2020 17:00
Кількість переглядів: 334

Згідно протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 червня 2020 року № 39 розроблено ряд заходів щодо оцінки епідемічної ситуації в області та наявності ознак для продовження дії в області пом’якшувальних заходів відповідно до вимог постанови КМУ від 20 травня 2020 року № 392 (зі змінами). Особлива увага приділяється курортній зоні, а саме:

 

- п. 3 даного протоколу визначає Генічеській, Голопристанській, Скадовській районним державним адміністраціям здійснити вибірковий забір матеріалів для проведення ПЛР-дослідження адміністраторів, працівників ресепшенів, харчоблоків та прибиральниць закладів, що надають послуги з розміщення на території Арабатської Стрілки, м. Скадовська, смт Лазурне, с. Залізний Порт та с. Приморське;

 

- п. 4.1 визначає спільно з підрозділами ГУ Національної поліції в області, ГУ Держпродспоживслужби в області, представниками відповідних районних державних адміністрацій активізувати роботу COVID-патрулів у частині виявлення порушень карантинних норм суб’єктами господарювання, насамперед розташованих у прибережних курортних зонах (магазини, ринки, заклади побутового обслуговування громадян, нічні клуби тощо).

 

Таблиця протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 червня 2020 року № 39 додається.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора