Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 24-ї річниці Конституції України

Дата: 26.06.2020 15:21
Кількість переглядів: 381

26 червня 2020 року біля пам'ятника Т.Г.Шевченку загальним читанням статей Конституції України розпочався мітинг з нагоди 24-ї річниці Конституції України. В урочистому зібранні взяли участь очільники влади міста та району, керівники організацій, підприємств, установ, громадські об`єднання та молодь з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

 

Про історію створення головного Закону України розповіли ведучі заходу Ірина Безтравна та Алла Чупяк. Опитування, проведені незалежними інституціями, неодноразово демонстрували той факт, що лише невелика когорта  українців, близько 11%, знайомі з розділами і статтями Основного закону. КЗ «Скадовська ЦБС» запропонувала усім присутнім відповісти на 10 запитань тесту. По завершенню урочистостей,  розійшовшись в по робочим місцям, кожен знайде пару хвилин, аби пройти це невеличке випробування.

 

Урочистості супроводжувалися патріотичним виступом народного ансамблю народної пісні «Радість» (кер. Любов Фабрикова) Скадовського районного будинку культури. По завершенні мітингу усі присутні на чолі з представниками органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора