Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оздоровлення для дітей «Червоної шапочки»

Дата: 25.06.2020 16:45
Кількість переглядів: 470

Найкращий час для оздоровлення  дітей – це літо! Адже саме влітку, коли  сонце, повітря, вода ефективно впливають на організм та здоров’я  малечі, настає найблагодатніша пора для їх фізичного розвитку. Вихователі ЗДО (ясел/садка) №5 «Червона Шапочка» Скадовської міської ради будують свою роботу так, щоб максимально використати усі можливості природного середовища.

 

Зміцненню здоров’я малечі сприяють загартовуючі процедури та додатковий другий сніданок. Пильна увага  педагогів приділяється формуванню  у  малюків основ здорового способу життя, безпеки влітку. Для цього традиційно, щоранку, з дітьми проводяться  ігри та вправи, бесіди, що спонукають до дотримання правил особистої гігієни, важливість дистанціювання. На допомогу приходять невеличкі відеоролики із серії «Рятівники чистоти», «Уроки тітоньки Сови», інформаційні ролики та постери для дітей із простими порадами, як убезпечитися від коронавірусу. Усі заняття проводяться з дотриманням дистанції, здебільшого на свіжому повітрі, на зеленій травичці, ігрових та спортивному майданчиках.

 

Святковий настрій вихованцям створюють веселі ігри, спортивні та музичні розваги, особливо коли в гості приходять улюблені казкові та мультяшні герої.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора