Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо Терьохіна Артура Геннадійовича!

Дата: 24.06.2020 14:02
Кількість переглядів: 334

Шановний Артуре Геннадійовичу! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!

 

Життєві надбання, бережливо зібрані Вами від учнівських лав й до сьогодення, Ви впевнено примножили, зростаючи як особистість і професіонал. Ви маєте неспокійну вдачу і ніколи не шукали легких шляхів. Ваша принциповість, вимогливість, справедливість у справах стали запорукою роботи міцного підприємства. Сьогодні саме Вам, авторитетному і шанованому керівнику,  люди ввіряють своє майбутнє, у Вас навчається молодь, Ви знаходите добрі слова і корисні поради для кожного, ділитесь досвідом і знаннями, знаходите можливість надати допомогу тим, хто її потребує.

 

Ваша життєва мудрість, оптимізм і  працелюбність  отримали визнання у громаді.  Сьогодні, як депутат міської ради і надійний партнер, ви активно впроваджуєте сучасні проекти розвитку міста, створюєте нові об’єкти благоустрою, забезпечуючи високий рівень виконання робіт. Зроблені Вами добрі справи у нашому місті важко перерахувати, тож нехай щедра нива благородних справ, яку Ви зростили серед людей, обдаровує Вас нескінченною вдячністю та повагою.

 

Цього дня щиросердечно бажаємо Вам хай  життєвий шлях буде щедрий добром, багатий успіхами, сонячний родинним щастям, захоплюючий новими планами. Хай сьогодні лише для Вас звучать найтепліші слова, збуваються заповітні бажання.

 

Бажаємо, щоб Ваш дім буде наповнений вірою, надією та любов’ю, нехай в ньому завжди панують взаєморозуміння, пошана та щастя.  Нехай доля шле Вам міцне здоров’я і достаток, а легкокрила фортуна супроводжує завжди, здійснюючи  задуми і мрії.

 

Нехай кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріють душу, огорнуть турботою і принесуть тепло вічної весни в душі.

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора