Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем державної служби!

Дата: 23.06.2020 16:48
Кількість переглядів: 396

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє широкими повноваженнями і водночас несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Державна служба є сучасним провідником ідей державності. Вона має відповідати правовим нормам, бути чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною.

 

Сьогодні, 23 червня, секретар міської ради Сокольчук О.М. привітав професіоналів справи, які обрали шлях служіння громаді міста і району. З нагоди свята відзнакою міського голови  та подарунком нагороджено Кожуковську Олену Олексіївну, начальника Скадовського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду  України в Херсонській області. Подяки міського голови за сумлінну працю, високий професійний рівень, ініціативність, особистий вагомий внесок у забезпечення практичного виконання завдань функцій держави з нагоди Дня державної служби оголошено Лінковій Ользі Володимирівні, директору трудового архіву Скадовського району Херсонської області, та Акименко Анні Володимирівні, начальнику архівного відділу Скадовської районної державної адміністрації.

 

Секретар міської ради у вітальній промові зазначив, що запорукою успішного виконання намічених цілей є професіоналізм, відповідальність, завзяття і великий практичний досвід, які слугують на користь людям. Побажав трудовим колективам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора