Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про нагальне у сьогоденні

Дата: 22.06.2020 17:05
Кількість переглядів: 443

Сьогодні, 22 червня, відбулась оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, підприємств ЖКГ та поліції охорони.

Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях ведення оздоровчого сезону, стані міських доріг та благоустрою. Детальніше про відповідні напрямки.

На контролі питання стану міських пляжів, дано доручення надати інформацію щодо поточної готовності пляжних територій та провести роз’яснювальну роботу з орендарями і користувачами пляжів щодо вчасного прибирання зостери (комки) з прибережної зони. З питань благоустрою: планується запустити арку з системою охолодження на Фестивальній площі, на контролі також питання налаштування камер відео спостереження на площах міста, заміна механізму флагштоку на центральній міській площі. Секретар міської ради наголосив на інтенсивності роботи з реконструкції дорожнього покриття в місті, встановленні «лежачих поліцейських» та нанесенні розмітки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора