Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ НА ПЛАТФОРМІ COURSERA

Дата: 19.06.2020 11:05
Кількість переглядів: 329

Контент, розроблений провідними світовими інститутами - міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних. Coursera надасть 3800 безкоштовних курсів для людей, які втратили роботу внаслідок пандемії коронавірусу. Про це  повідомляє сайт компанії. 

Фото без опису

Coursera пропонує своїм користувачам онлайн-курси з різних дисциплін: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші. У разі успішного закінчення користувач безкоштовно отримує сертифікат про проходження курсу.

Зареєструватися на навчання можна до 30.09.2020 звернувшись до центру зайнятості (філії) за місцем реєстрації та пройти курси – до кінця 2020 року.

Тривалість навчального процесу різна – від трьох  до десяти тижнів. Протягом навчання студент має переглядати відеолекції, які надсилаються йому щотижня (відео найчастіше діляться на частини тривалістю 15-20 хвилин), читати рекомендовані статті, виконувати домашні завдання (у вигляді тестів, написання творчих завдань чи проєктів).

Навчання на Coursera є асинхронним, тобто студенти можуть переглядати лекції чи робити домашні завдання в різний, зручний для них час, на відміну від синхронних курсів, де студенти та викладач взаємодіють одночасно у чітко визначеному вузькому часовому проміжку. Кількість студентів на сайті уже перевищила 10 мільйонів осіб. Навчання можна проходити як на персональному комп’ютері, так і на мобільному пристрої.

Переваги онлайн-навчання на Coursera:

  • можливість безкоштовного навчання у провідних науковців світу;
  • зручність навчання: дивитись лекції чи робити домашні завдання можна у будь-який час, навіть їдучи в транспорті;
  • можливість пройти навчальний курс зручною для вас мовою;
  • можливість взаємодії між студентами на форумах сайту чи поза ними, зокрема у соціальних мережах;
  • розширення світогляду та власного задоволення, отримання нових навичок для відновлення своєї конкурентоспроможності, кар’єрного розвитку;
  • використання сертифікату Coursera під час прийому на роботу.

 

Мета ініціативи Coursera – допомогти безробітним громадянам здобути додаткові знання та розвинути навички для успішного працевлаштування.

Усіх зацікавлених просимо звертатися до Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за телефоном (05537) 5-23-16.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора