Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проростаємо корінням добра

Дата: 18.06.2020 17:20
Кількість переглядів: 527

20 червня по всьому світу відзначають Всесвітній день біженця. Тисячі людей у Криму та на Донбасі зачиняють свої квартири, звільняються з роботи, закривають свій бізнес і виїжджають з окупованих територій, як тільки з’являється така можливість. На новому місці більшості з них доводиться починати життя фактично «з нуля» – шукати житло і роботу.

 

У Скадовську громадою внутрішньо переміщених осіб опікуються численні соціальні служби та громадські організації. Сьогодні за ініціативи громадської організації «Усі свої» проведено акцію «Проростаємо корінням добра». Мешканцями Скадовської громади та "новими скадовчанами" (вимушенно переміщеними особами з Криму, Донецької та Луганської областей) здійснено висадку саджанців дерев дубів в зоні відпочинку «Молодіжного» парку. Ця акція стала проявом солідарності із тими, хто тікає від війни, переслідувань і конфліктів задля привернення уваги приймаючої Скадовської громади до проблеми вимушеного переміщення.


До акції долучився секретар міської ради Олег Сокольчук. У промові до учасників акції він наголосив, що громада міста завжди йшла на зустріч новим жителям міста, їх родини створюють нові можливості для розвитку і процвітання міста, нинішня акція є символом проростання у громаді, зміцнення заради доброго майбутнього.

 

Акція видалась цікавою на події: вітання очільників влади та керівників громадських організацій; концертна програма з участю талановитих артистів з числа внутрішньо переміщених осіб; висадження молодих дубів у парку «Молодіжний». А головне море добрих емоцій та справ для скадовчан.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора