Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконавчого комітету міської ради

Дата: 17.06.2020 16:32
Кількість переглядів: 535

17 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення  міської ради від 24.12.2019 року № 1120 “Про затвердження “Програми  соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік”.

2. Про внесення змін до рішення  міської ради від 24.12.2019 року № 1121 “Про міський бюджет м. Скадовська на 2020 рік”.

Фото без опису

3. Про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, що працює у звичайному режимі № 1 “Автостанція — Школа № 3 - Автостанція”.

4. Про план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2020 року.

5. Про затвердження розпорядження міського голови від 30.03.2020 № 38-р “Про перенесення проведення засідання конкурсного комітету з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Скадовська”.

6. Про присвоєння поштових адрес.

7. Про присвоєння поштових адрес.

8. Про присвоєння поштових адрес.

9. Про надання дозволу на порушення об”єкту благоустрою прилеглої території у м. Скадовську.

10. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у м. Скадовську.

11. Про розірвання та укладення договорів щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою з власниками тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

12. Про надання пропозиції  про відмову  у наданні дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у  місті Скадовську.

13. Про надання пропозиції про надання на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність територіальної громади м. Скадовська.

14. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд у м. Скадовську.

15. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

16. Про  надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель у  м. Скадовську.

17. Про надання пропозиції про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у місті Скадовську по провулку Нічика,10.

18. Про затвердження відсоткового співвідношення перевезення пільгових категорій громадян до загальної кількості пасажирів у ІІ кварталі 2020 року.

19. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

20. Про надання пропозиції до продовження строку дії договору оренди землі.

21. Про внесення змін до пункту 1 рішення виконавчого комітету міської ради від  14.05.2020 року № 111 ”Про  закріплення пляжної зони міста Скадовська”.

22. Про організацію централізованого водовідведення стічних вод побутової каналізації  від оздоровчих закладів, протягом оздоровчого сезону 2020 року.

За результатами засідання 17 проектів прийнято як рішення виконавчого комітету, 2 з яких зі змінами та доповненнями, 3 проекти знято з розгляду та направлено на доопрацювання, 2 проекти рішення не прийнято відповідно до ч.6 ст.59 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора