Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч керівників туристичних фірм України у Скадовську

Дата: 17.06.2020 11:47
Кількість переглядів: 481

З метою розвитку туристичного потенціалу міста, збільшення кількості туристів, популяризації міста, як курорту за підтримки секретаря міської ради Сокольчука Олега Миколайовича разом з туристичною фірмою «Світлана-Тур» (керівник Соловей Світлана Сергіївна) організовано зустріч керівників туристичних фірм України у місті Скадовську.

Фото без опису

       Саме вчора представники туристичної індустрії розпочали свою цікаву та захоплюючу подорож, яка триватиме чотири дні. Розпочалася подорож Херсонщиною із одного з найбільших піщаних масивів континенту – Олешківських пісків, потім гості відвідали цілющий гейзер, після чого учасників гостинно зустрів та привітав секретар міської ради, вручивши сувеніри.

           Сьогодні учасників радо стрічає найбільший в Європі безлюдний острів – Джарилгач, де туристи можуть поніжитися в блакитних лагунах, подивитися на дельфінів, які підпливають зазвичай до самого берега, побувати біля справжнього маяка. До речі, маяк на острові Джарилгач розроблений за проектом самого Густава Ейфеля. Самому маяку вже понад 100 років, а також скуштувати борщ із м'ясом ската або уху із свіже зловлених декількох різновидів риби, спробувати тільки з пательні зі хрумкою скоринкою чорноморського бичка, ну і як же без славнозвісної чорноморської креветки.

            Ще гостей чекає сьогодні захоплююча екскурсія по місту із цікавою розповіддю про місто екскурсоводом Степановою Євгенією Іванівною та знайомство із Скадовським краєзнавчим музеєм. На закінчення програми дня - відвідини дельфінарію “Акварель”. Краще один раз побачити, ніж сім раз почути, відчути ті щасливі миті і захоплюючі емоції особисто.

            Бережіть себе та пам’ятайте, що невеличкі подорожі можливі навіть у режимі «at home»! А Скадовськ та тепла Джарилгацька мілководна затока вже з нетерпінням чекають саме на вас і ваших дітлахів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора