Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне на апаратній нараді

Дата: 15.06.2020 16:35
Кількість переглядів: 347

Про актуальні питання та поточні завдання сьогодні, 15 червня, йшла мова на оперативній нараді під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., у роботі якої взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради та комунальних підприємств ЖКГ.

У ході наради Олег Миколайович акцентував увагу на питаннях упорядкування території парку «Молодіжний», встановлення на його території ліхтарів, урн для сміття; проведенні  роботи з орендарями пляжної території міста щодо дотримання ними Правил утримання території, акцентувавши увагу на необхідності розміщення устаткування пляжів не менш ніж за 20 метрів від урізу води; контролю щодо обов’язкового заключення договорів про вивіз сміття з підприємцями на Набережній міста; щоденному чергуванні посадових осіб міської ради та працівників комунальних підприємств на Набережній міста протягом сезону оздоровлення у вечірній час. 

КП «Водне господарство» дано доручення провести демонтаж пошкодженого навісу, розміщеного на пляжі «Молодіжний» (вул. Короленка).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора