Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Упорядковуємо пляжну територію міста

Дата: 05.06.2020 15:02
Кількість переглядів: 672

05 червня 2020 року в залі засідань Скадовської міської ради  відбулася спільна нарада з орендарями та фізичними особами - підприємцями щодо підвищення ефективності використання пляжної території відповідно до закріплення території пляжної зони міста Скадовська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 14 травня 2020 року № 111. На спільному засіданні також були присутні керівники комунальних підприємств міста, які надали роз'яснення щодо укладення договорів на послуги, які надаються ними.

Фото без опису

Директор КП “Очисні споруди” Швець В.В. проінформував, що нарешті підприємство спільно з орендарями розважальних закладів, які розташовані на Набережній, дійшли згоди щодо експлуатації та обслуговування каналізаційної мережі. Всю відповідальність за неналежне використання мережі по Набережній буде покладено на підприємців, які користуються послугою з водовідведення. Також, сьогодні підприємством зорано територію східного пляжу (глибина 40 см). 

Фізичними особами — підприємцями, за якими закріплена пляжна зона у східній частині міста, надано пропозицію додати контейнера для збору сміття та встановити шлагбаум по вул. Шмідта/Набережна для запобігання ущільнення поверхні піску на пляжі транспортними засобами.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету міської ради Афанасіаді Д.М. зазначив, що територію пляжної зони від камки буде прибрано за рахунок міського бюджету, але в подальшому усі закріплені фізичні особи - підприємці повинні самостійно здійснювати благоустрій на своїх закріплених ділянках до 30 вересня 2020 року. Додатково повідомлено про те, що в подальшому при створені об'єднаної територіальної громади буде затверджений проект про підготовку та проведення конкурсу з утримання пляжів міста Скадовська для більш плідної праці.

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19 фізичними особам - підприємцям надано роз'яснення щодо дотримання загально державних карантинних норм згідно наказу Міністерства охорони здоров'я України від 26 травня 2020 року № 28.           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора