Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Єгорову Ольгу Анатоліївну!

Дата: 25.05.2020 16:51
Кількість переглядів: 433

У цю чудову пору життя щиро вітаємо з ювілеєм Єгорову Ольгу Анатоліївну, директора ЗДО №7 «Казка» Скадовської міської ради. 42 роки вона присвятила дошкільній освіті, нагороджена знаком «Відмінник освіти України», грамотами Міністерства освіти України, департаменту освіти, Скадовської райдержадміністрації, відділу освіти та міської ради.

Фото без опису

Свій професійний шлях розпочинала з посади вихователя, згодом працювала вихователем-методистом. З 2003 року очолює ЗДО №7 «Казка». Ольга Анатоліївна сучасний керівник, який здатний приймати нестандартні рішення, вміло організовувати роботу колективу, впроваджувати інноваційні технології. Під керівництвом Ольги Анатоліївни ввірений їй заклад постійно підтверджує звання «Зразковий дошкільний заклад».

 

Ольга Анатоліївна – справжній лідер, талановитий, мудрий наставник, душевна і щира людина. За плечима – багаторічний досвід і визнання. Все своє життя вона присвятила невтомній, самовідданій праці задля виховання маленьких громадян у тісній співпраці з батьками.

 

У цей святковий день бажаємо Вам, Ольго Анатоліївно, хай же повниться Ваша жага до життя новими силами – у щасті, здоров’ї, радості на многії літа. Щиро бажаємо у Вашому квітучому майбутті нових плідних успіхів і звершень на благо рідного міста. Нехай воно буде схоже на пісню, сповнену любові, наснаги і мрій!

 

 

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора