Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради

Дата: 14.05.2020 16:50
Кількість переглядів: 661

14 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому міської ради розглянули 59 проектів, більшість яких стосувалися земельних питань, продовження термінів оренди та ін.

 

З питань, що стосуються громадського устрою, затверджено проект «Про виконання засудженими та адміністративними правопорушниками громадських робіт на території міста Скадовська у 2020 році», згідно якого виконання громадських робіт засудженими та адміністративними правопорушниками здійснюватиметься в комунальному підприємстві "Очисні споруди". Це виконання робіт по благоустрою зелених газонів міста, очистка та вивезення твердих побутових відходів з несанкціонованих звалищ та прибирання місць загального користування (парки, сквери, автобусні зупинки, набережна пляжу).

 

Прийнято рішення «Про міську спеціальну  комісію з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру місцевого рівня», затверджено Положення

про міську спеціальну комісію з ліквідації  наслідків надзвичайної ситуації  місцевого рівня.

 

Згідно рішення «Про часткове відшкодування проїзду пенсіонерів на дачі у 2020 році», з 23 травня по 31 жовтня 2020 року, але не раніше скасування  Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, пов’язаних з нерегулярними перевезенням пасажирів, часткове відшкодування проїзду пенсіонерів на дачі відбудеться шляхом компенсації перевізнику 90% від вартості проїзду в межах виділених на ці цілі асигнувань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора