Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скадовськ сьогодні, готуючись до оздоровчого сезону

Дата: 13.05.2020 16:48
Кількість переглядів: 901

Щодня у місті проводяться роботи з підготовки до оздоровчого сезону. Завершується реконструкція першої частини «алеї закоханих», що по вул. Сергіївській на ділянці від Гагаріна до Маріїнської. На сьогодні завершується прокладання плиткового покриття алеї, монтується система поливу зелених зон. Розпорядником коштів реконструкції є КП «Очисні роботи», наразі проведено робіт на суму близько 500 тис. грн. із запланованих 1,5 млн. грн. на відповідний проект реконструкції.

 

Про чистоту морського узбережжя піклується міська рада. З осені й донині періодично проводиться збір водоростей (зостери) та вивезення їх з території пляжів міста. Сьогодні ця робота продовжується, над відповідним завданням працює бригада КП «Очисні споруди».

 

Активно на набережній міста готуються до роботи заклади торгівлі і розваг,  облаштовуються майданчики, проводиться прибирання прилеглої території. Минулого року проведено перший тур аукціону на розміщення тимчасових споруд для ведення літньої торгівлі. 27 травня заплановано проведення наступного туру аукціону. З 15 травня переможці аукціону, за умови оформлення паспортів прив’язки, встановлюють літні павільйони відповідно до схеми їх розміщення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора