Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На зустріч підприємцям міста Скадовська

Дата: 05.05.2020 13:57
Кількість переглядів: 372

04 травня відбулась зустріч секретаря міської ради Сокольчука О.М. і підприємців міста щодо ведення торгової діяльності. У ході діалогу Олег Миколайович запропонував створити комісію міської ради з обстеження закладів у місті, господарська діяльність яких дозволена на період дії карантину.

 

Розпорядженням міського голови від 04.05.2020 № 55-р скликано LXXVІІІ позачергову сесію міської ради VII скликання на 05 травня 2020 року, яка почне роботу о 15 годині 00 хвилин. На порядок денний сесії внесено питання:

1. Про затвердження Положення про уповноважену особу за організацію та проведення процедур публічної закупівлі в Скадовській міській раді Скадовського району Херсонської області.

2. Про змін до Положення про юридичний сектор виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням LX позачергової сесії Скадовської міської ради VII скликання від 14.12.2018 № 888.

3. Про розгляд звернення підприємців міста Скадовська від 04 травня 2020 року.

 

Щодо звернення підприємців міста Скадовська проектом рішення передбачено створення комісії з питань дотримання суб'єктами господарювання санітарних та протиепідемічних вимог, господарська діяльність яких дозволена на період дії карантину, якій буде доручено невідкладно розпочати роботу з обстеження закладів у місті, господарська діяльність яких дозволена на період дії карантину, та за її результатами оперативно складати відповідні акти та висновки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора