Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про справи нагальні

Дата: 04.05.2020 17:01
Кількість переглядів: 499

Сьогодні, 4 травня, відбулась розширена оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, дошкільних закладів міста, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях готовності до оздоровчого сезону, стані благоустрої міста, фінансовому забезпечення міських програм. Детальніше про відповідні напрямки.

 У передсвятковий час дано доручення привести до належного стану пам’ятники Другої світової війни. На контролі питання побілки бордюрів центральних доріг, встановлення ліхтарів на центральній міські площі, чищення комки на узбережжі та боронування східного пляжу, обстеження стану дорожнього покриття вулиць Набережна, Балтазарівська, Заводська і Шевченка з метою проведення ямкового ремонту.  За дорученням секретаря міської ради буде проведено обстеження стану благоустрою дошкільних закладів міста.

Цього тижня заплановано провести зустріч з власниками закладів харчування, які розташовані на міській набережній щодо благоустрою прилеглих територій, правил користування міською каналізацією та використання звуковідтворювальної техніки.

На поточній сесії розглядатиметься питання створення туристично-інформаційного центру, планується створення нового туристичного сайту міста, буде розроблено турмарштури містом, як в електронному вигляді, так і для гостей міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора