Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Васильєва Олега Петровича!

Дата: 04.05.2020 11:40
Кількість переглядів: 382

Шановний Олеже Петровичу! Завдяки наполегливості й постійному руху вперед Ви досягли успіху на керівних посадах, зробивши безліч неоціненних справ на благо розвитку громади міста, району та області. Ваш ентузіазм та безмірна любов до рідного міста створили славу про його тепле море та добрих людей на весь світ.

Ви сповна реалізовуєте професійні й творчі таланти, щодня працюючи для людей, розділяючи свої знання, досвід та душевне багатство. Завдяки Вашій наполегливій праці закладено не одну цеглину в будівництво економічної бази міста, розвиток  портової галузі.

Для міської громади важливими є Ваші досвід і поради, знання та наміри, саме тому Вас неодноразово обрано депутатом міської ради. Найщиріша подяка  Вам  за плідну працю,  наснагу в справах, повагу до людей, відкритість Вашої душі!

Ви ніколи не шукали легких шляхів, вкладаючи душу в справу за яку беретесь. Нехай життя  буде  щедрим  для  Вас  на цікаві плани, принесе  із  собою смак  нових  перемог,  енергію  для досягнення поставлених цілей.

Бажаємо міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі роки. Щастя Вам, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і перемоги.

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора