Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне сьогодні

Дата: 21.04.2020 16:26
Кількість переглядів: 955

21 квітня відбулась чергова нарада із заступниками міського голови та керівниками відділів і секторів виконкому міської ради під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М. На порядку денному розглядались питання ведення робіт з благоустрою в місті, аналізу фінансування міських програм, контролю ведення будівництва на території міської громади.

Секретар міської ради надав доручення: вчасно проводити заходи з ліквідації стихійних звалищ у місті; проводити претензійну роботу щодо стану прилеглих територій організацій і приватного сектору; з вивезення сміття на прилеглій території міських кладовищ; постійно проводити обстеження ведення будівництва у місті. В залежності від встановленого терміну карантину, планується ведення робіт з підготовки до оздоровчого сезону в місті. Розробляються заходи з озеленення міста, прибирання центральних доріг міста, побілка бордюрів та ін.

У ході наради секретар міської ради поінформував про заплановане проведення засідання виконавчого комітету, попередньо на 20 травня, та сесії міської ради 28-29 травня. Сокольчук О.М. доручив підготувати звіт по виконанню бюджету міста за І квартал поточного року на поточну сесію. Також депутати міської ради розглядатимуть зміни до рішення  про встановлення розмірів орендної плати за землю в частині встановлення орендної плати за землі сільськогосподарського  призначення. Розпочато процедуру обговорення регуляторного акту «Про місцеві податки і збори», що діятиме наступного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора