Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо небайдужим за допомогу дітям!

Дата: 14.04.2020 12:13
Кількість переглядів: 560

Дитина щаслива, коли зростає в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння.  На жаль, не всім пощастило так жити.  10 квітня на сміттєзвалищі було знайдено  трьох  дітей, віком 7,8 та 10 років. Приїхали вони із Закарпатської області. Наразі діти знаходяться в інфекційному відділенні Скадовської ЦРЛ.

11 квітня  секретарем виконавчого комітету міської ради Козел Л.В., головним спеціалістом сектору організаційно-кадрового забезпечення Поливяною В.А. було організовано терміновий збір речей для дітлахів.

 Членами колективу міської ради, родиною Руденко Марини, колективом супермаркету АТБ було зібрано продукти харчування, предмети особистої гігієни, одяг, взуття, книжки, предмети для проведення дозвілля та інше. Всі речі було доставлено дітям. На сьогодні, вони повністю забезпечені всім необхідним.

 Щиро дякуємо тим, хто відгукнувся та допоміг діткам!

 Ще раз звертаємо увагу громади міста на те, щоб не були байдужими до життя тих, хто поруч. Якщо ви бачите сім’ї, у яких є малолітні чи неповнолітні діти, які потребують негайної  допомоги, або дітей, які бродяжничають, зверніться до виконавчого комітету міської ради до каб. № 6 або за телефоном 5-34-80 чи 5-22-20. Замовчування і байдужість громади до життя дітей — неприпустима! Всі ми знаємо, що чужих дітей не буває і живучи в місті ми повинні розуміти, що діти нашої громади, це наші спільні турботи!

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора