Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення Скадовської міської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Скадовська на 2021 рік” з метою одержання зауважень і пропозицій

Дата: 14.04.2020 09:52
Кількість переглядів: 190

Проект регуляторного акту рішення Скадовської міської ради “ Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Скадовська на 2021 рік ” розроблено сектором планування та аналізу господарської діяльності фінансово-господарського відділу виконавчого комітету міської ради.


Проблема, яку передбачається розв’язати з прийняття цього рішення, полягає у вдосконаленні механізму плати податків та зборів. Статтею 10 та пунктом 12.3 статті 12 Податкового кодексу України законодавчо закріплено право органів місцевого самоврядування встановлювати місцеві податки та збори в межах своїх повноважень. Органи місцевого самоврядування приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів та офіційно оприлюднюють його до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується їх застосовувати.


Основною метою розробленого регуляторного акту є наповнення місцевого бюджету та спрямування отриманих коштів від сплати податків та зборів на вирішення соціальних проблем територіальної громади, покращення інфраструктури міста.
Проект регуляторного акту і аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені
15 квітня 2020 року на офіційному веб-сайті Скадовської міської ради http://skadovsk.org в розділі: Рада→Міська рада→Регуляторні акти.


Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до цього проекту та відповідного аналізу регуляторного впливу.


Зауваження та пропозиції надаються до Скадовської міської ради та її виконавчого комітету за адресою: 75700, Херсонська обл., Скадовський р., м. Скадовськ, вул. Гагаріна, 63. Е-mail: radaskadovsk@ukr.net.


Зауваження та пропозиції приймаються до 15 травня 2020 року письмовому та/або електронному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора