Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 13.04.2020 11:50
Кількість переглядів: 502

13 квітня секретар міської ради Сокольчук О.М. провів нараду з керівним складом апарату виконавчого комітету міської ради та комунальних підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Серед поточних питань розглядалися: стан благоустрою міських кладовищ; ведення контролю робіт з будівництва у місті; коригування міських програм відповідно до протиепідемічних заходів реагування на поширення інфекційних хвороб; координації заходів по веденню дезінфекції місць громадського коригування.

 

Секретар міської ради наголосив на необхідності щодня комісійно проводити обстеження у місті щодо ведення незаконного будівництва. Вчасно мають проводитись роботи з ремонту дорожнього покриття та благоустрою, а саме нанесення дорожньої розмітки, монтаж «лежачих поліцейських»,  прибирання сміття навколо міських кладовищ, полив саджанців у зелених зонах та ін. У ході наради Сокольчук О.М. визначив необхідність проведення дезінфекції майданчиків навколо міських церков та повідомив, що 14 квітня комісійно буде вирішуватись питання забезпечення готовності до роботи центрального міського ринку з урахуванням протиепідемічних вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора